############################################################################# ## Setup for building programs ## ############################################################################# include $(top_srcdir)/config/commence.am DEFINES=-DNDEBUG -DHDF ############################################################################# ## Programs to build ## ############################################################################# # These are the Fortran test programs to build. TEST_PROG=SD_create_sds SD_write_to_sds SD_write_slab SD_alter_sds_values SD_unlimited_sds \ SD_mv_sds_to_external SD_read_from_sds SD_read_subsets SD_get_info \ SD_find_sds_by_name SD_set_get_dim_info SD_dimscale_vs_sds SD_set_attr \ SD_get_attr SD_compress_sds SD_chunking_example # These are the Fortran example files to be installed INSTALL_FILES=SD_create_sds.f SD_write_to_sds.f SD_write_slab.f SD_alter_sds_values.f \ SD_unlimited_sds.f SD_mv_sds_to_external.f SD_read_from_sds.f SD_read_subsets.f \ SD_get_info.f SD_find_sds_by_name.f SD_set_get_dim_info.f SD_dimscale_vs_sds.f \ SD_set_attr.f SD_get_attr.f SD_compress_sds.f SD_chunking_example.f # Where to install example files EXAMPLEDIR=$(prefix)/examples/fortran # How to build Fortran programs using h4fc $(EXTRA_PROG): $(H4FC) $(H4FC) $(H4FCFLAGS) $(FCFLAGS) -o $@ $(srcdir)/$@.f; # List dependencies for each program. Normally, automake would take # care of this for us, but if we tell automake about the programs it # will try to build them with the normal Fortran compiler, not h4fc. SD_create_sds: $(srcdir)/SD_create_sds.f SD_write_to_sds: $(srcdir)/SD_write_to_sds.f SD_write_slab: $(srcdir)/SD_write_slab.f SD_alter_sds_values: $(srcdir)/SD_alter_sds_values.f SD_unlimited_sds: $(srcdir)/SD_unlimited_sds.f SD_mv_sds_to_external: $(srcdir)/SD_mv_sds_to_external.f SD_read_from_sds: $(srcdir)/SD_read_from_sds.f SD_read_subsets: $(srcdir)/SD_read_subsets.f SD_get_info: $(srcdir)/SD_get_info.f SD_find_sds_by_name: $(srcdir)/SD_find_sds_by_name.f SD_set_get_dim_info: $(srcdir)/SD_set_get_dim_info.f SD_dimscale_vs_sds: $(srcdir)/SD_dimscale_vs_sds.f SD_set_attr: $(srcdir)/SD_set_attr.f SD_get_attr: $(srcdir)/SD_get_attr.f SD_compress_sds: $(srcdir)/SD_compress_sds.f SD_chunking_example: $(srcdir)/SD_chunking_example.f include $(top_srcdir)/config/examples.am include $(top_srcdir)/config/conclude.am DISTCLEANFILES = *.chkexe *.chklog ExternalSDS